Hodnocení firmy DJ na svatbu Ivo Bernatík

*
*
*
*
*
18 hodnocení
s.ciaston
10.10.2018
*
*
*
*
*

Vše super, vytvořená pěkná atmosféra světly a efekty. Dle požadavku zahrál písníčky a dokázal se přizpůsobit. Ještě jednou děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
28.8.2018
*
*
*
*
*

Vše proběhlo dle dohody :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Aziakova
23.8.2018
*
*
*
*
*

DJ jsme měli na oslavě 70 narozenin. Musím vyslovit naprostou spokojenost, jak s předběžným jednáním s p. Bernatíkem, tak i s paní DJ na naší akci. Díky ní se všichni hosté bavili až do pozdních hodin. Děkuji moc a mohu jen doporučit ostatním zájemcům. A. Žiaková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
saglena1982
13.8.2018
*
*
*
*
*

V náš svatební den 4.8.2018 jsme byli velice spokojeni DJ přesně věděl co a kdy má zahrát. Super aparatúra i osvětlení, skvělá domluva a přístup. Můžeme jen a jen doporučit, mooooc děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dzana007
2.8.2018
*
*
*
*
*

Chtěla bych moc poděkovat p.Bernatíkovi za ochotu a profesionální přístup,i když byl na dovolené zajistil aparaturu na mé narozeniny 28.7.2018 .protože mi vypadl Dj na poslední chvíli ,take děkuji zaměstnanci který vše dovezl .odvezl moc šikovný klučina a díky Vám narozeniny byli super Ogurčáková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Denisa
31.7.2018
*
*
*
*
*

Skvělá domluva a ochota :-) naprostá spokojenost :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
18.7.2018
*
*
*
*
*

Vše bylo super je to profesionál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Míša A.
12.6.2018
*
*
*
*
*

Byli jsme velice mile překvapeni. Splnil veškeré naše přání, očekávání a hlavně vždy věděl co má zrovna hrát v dané situaci, aniž by mu člověk něco řekl. Velká, ale velká spokojenost. Příště si ho vybereme opět a zase. Děkujeme pane Bernatík

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Libor
13.5.2018
*
*
*
*
*

Velká spokojenost,doporučuji.Dj s velkým D.Příští oslavu narozenin s ním počítám !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Moravskoslezský kovošrot,a.s.
10.1.2018
*
*
*
*
*

Děkujeme za zajištění hudby na našem vánočním večírku. Byla skvělá zábava a s panem Bernatíkem dobrá spolupráce. Doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kosmonautů 1231/33
  • Havířov - Podlesí
  • 736 01
  • Přijedu za vámi v okolí Ostravy a Havířova
  • mapa

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno