Hodnocení firmy DJ na svatbu Ivo Bernatík

*
*
*
*
*
20 hodnocení
Pelikánová
26.2.2019
*
*
*
*
*

Pelikánová DJ Bernatíka jsme si jako škola pozvali na Maškarní ples naší školy. Byli jsme všichni velmi spokojeni - není jednoduché "utáhnout" takovou akci a zaujmout děti v rozmezí od osmi do patnácti let. Ale DJ Bernatíkovi se to opravdu povedlo, parket byl neustále plný. Jako další plus je výborná spolupráce a komunikace, vlastní aparatura, což mi jako organizátorce plesu velmi pomohlo. Mohu pouze doporučit, ve spolupráci s DJ Bernatíkem bychom rádi pokračovali i nadále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sopuchová
11.12.2018
*
*
*
*
*

Pana Bernatíka jsme si pozvali jako Dj na firemní vánoční večírek 2018. Vše proběhlo podle domluvy. Parket byl plný do pozdních nočních hodin, všichni se bavili. Můžeme doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
s.ciaston
10.10.2018
*
*
*
*
*

Vše super, vytvořená pěkná atmosféra světly a efekty. Dle požadavku zahrál písníčky a dokázal se přizpůsobit. Ještě jednou děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
28.8.2018
*
*
*
*
*

Vše proběhlo dle dohody :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Aziakova
23.8.2018
*
*
*
*
*

DJ jsme měli na oslavě 70 narozenin. Musím vyslovit naprostou spokojenost, jak s předběžným jednáním s p. Bernatíkem, tak i s paní DJ na naší akci. Díky ní se všichni hosté bavili až do pozdních hodin. Děkuji moc a mohu jen doporučit ostatním zájemcům. A. Žiaková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
saglena1982
13.8.2018
*
*
*
*
*

V náš svatební den 4.8.2018 jsme byli velice spokojeni DJ přesně věděl co a kdy má zahrát. Super aparatúra i osvětlení, skvělá domluva a přístup. Můžeme jen a jen doporučit, mooooc děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dzana007
2.8.2018
*
*
*
*
*

Chtěla bych moc poděkovat p.Bernatíkovi za ochotu a profesionální přístup,i když byl na dovolené zajistil aparaturu na mé narozeniny 28.7.2018 .protože mi vypadl Dj na poslední chvíli ,take děkuji zaměstnanci který vše dovezl .odvezl moc šikovný klučina a díky Vám narozeniny byli super Ogurčáková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Denisa
31.7.2018
*
*
*
*
*

Skvělá domluva a ochota :-) naprostá spokojenost :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
18.7.2018
*
*
*
*
*

Vše bylo super je to profesionál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Míša A.
12.6.2018
*
*
*
*
*

Byli jsme velice mile překvapeni. Splnil veškeré naše přání, očekávání a hlavně vždy věděl co má zrovna hrát v dané situaci, aniž by mu člověk něco řekl. Velká, ale velká spokojenost. Příště si ho vybereme opět a zase. Děkujeme pane Bernatík

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kosmonautů 1231/33
  • Havířov - Podlesí
  • 736 01
  • Přijedu za vámi v okolí Ostravy a Havířova
  • mapa

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno